top of page

Over ons

BUTEO SILVA is een stukje bos in het Twentse land dat sinds 2013 in het bezit is van Johan. Johan was geïnspireerd geraakt door de Anastasia-boekenserie die mensen aanmoedigt een eigen stukje grond te cultiveren.

In de eerste jaren bracht Johan er zo nu en dan de nacht door. Later kwamen Chris en Merijn erbij en samen zijn ze het bos gaan cultiveren. Tegenwoordig dragen ook Chantal en Patrick hun steentje bij aan de ontwikkeling van het bos.

De Latijnse naam BUTEO SILVA brengt het bos (SILVA) samen met de buizerd (BUTEO) die symbool staat voor geduld, visie, zelfvertrouwen, transformatie, hergeboorte en purificatie van lichaam, denken en geest.

20170909_155038.jpg
Johan

Johan is in staat een thuis te creëren in zijn bos. Een bushcrafter in hart en nieren die als kleine jongen al boswachter wilde zijn. Met BUTEO SILVA maakt Johan deze lang gekoesterde droom werkelijk. 

Chantal_1NogKleiner.jpg
Chantal

Vallen en weer opstaan. Chantal kent de rauwe kantjes van het leven wel. Een ideale buddy voor wie door een kwetsbare periode gaat. In het bos geniet ze van de rust en de verbinding.

15085522_669030826591180_532140136663117
Patrick

Patrick bouwt graag. Een vuurplaats bijvoorbeeld, of een shelter. Dat komt goed van pas bij BUTEO SILVA! Verder houdt Patrick van het buitenleven, de frisse lucht en de rust van het bos.

screenshot.png
Merijn

Merijn ademt en leeft creativiteit. Van een boomstam maakt hij muziek en het houtsnijwerk is vaak van zijn hand. Merijn geniet intens van de vrijheid die het bos hem biedt.  

screenshot.png
Chris

Chris vindt het heerlijk, de rauwheid van de natuur. Wat hem betreft, mag het best een graadje minder zijn. Heerlijk, wakker worden met een bevroren baardje en opwarmen bij je zelfgemaakte kampvuur.

20180823_105204.jpg
Hessel

Hessel is geboren op een boerderij en leefde daarna als huiskat. Bij BUTEO SILVA hervindt hij zijn roots. Geen muisje is veilig met hem in de buurt! Rond schemertijd krijgt hij de kolder in de kop. Dan vliegt hij zó de bomen in.

NIEUWSGIERIG?
Kijk wat we doen!
bottom of page