top of page

Onze projecten

Bij BUTEO SILVA kun je onder andere terecht voor Digitale Detox Dagen en Back to Basic Bosdagen.

Project 1. Open Bosdag

H

...
Back to Basic
Bekijk Project
...
Digitale Detox
Bekijk Project
...
Psychodrama
Bekijk Project

Digitale Detox

Jij bepaalt

Hoe zorg je ervoor dat je zelf de regie houdt over je schermtijd? De Digitale Detox Dagen helpen je meer zicht te krijgen op je gedrag dat maakt dat je gefragmenteerd leeft. Het is een soort reset. Daarnaast is het gezond om af en toe uit de digitale wereld te zijn, zowel fysiek als mentaal. Het bos en de begeleiding tijdens deze vierdaagse helpen je hierbij, zodat je concentratie en energie weer op een gezond niveau komen. 

Dat we een groot deel van onze tijd doorbrengen achter beeldschermen heeft niet alleen voordelen. Veel gehoorde klachten zijn minder lichaamsbeweging, een onrustig brein, een gebrek aan aandacht, ziek zijn van de straling en minder waardering kunnen opbrengen voor de realiteit. 

Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden.

Back to Basic

Ervaar de eenvoud

Samen een maaltijd bereiden op het vuur, zorgen dat het vuur blijft branden en er voldoende brandhout is. Samen een oplossing zoeken wanneer het weer iets anders doet dan verwacht. Tijdens deze vierdaagse maak je kennis met leven in de natuur, de zogenaamde bushcraft

In zo´n spannende, nieuwe en veranderlijke omgeving word je als vanzelf terug geworpen op jezelf. Hoe maak je het aangenaam voor jezelf in het bos? De begeleiding is gericht op het vinden van je comfort in een nieuwe omgeving met de middelen die je hebt. 

Neem contact op voor meer informatie.

Psychodrama

Je leven meer van jou

Wat? Psychodrama in het bos? Wat krijgen we nou?

Misschien ken je de ervaring dat je in de bedding van de natuur eenvoudig tot jezelf komt. Je klikt als het ware gemakkelijker 'in jezelf'. In je lichaam. Van hoofd naar buik.

 

Zo helpt, voedt en ondersteunt ook het bos het psychodramatische proces, waarbij je uitgenodigd wordt om jezelf te zijn, om te spelen en te ontdekken. Spontaan. Als vanzelf.

Psychodrama is een ervaringsgerichte therapievorm die zich heel goed leent voor zelfonderzoek in een groep. Het is gericht op het ontdekken, voelen en ervaren van jezelf in jouw leven, zodat jouw leven (nog) meer van jou wordt. Kernwaarden zijn spel, spontaniteit en authenticiteit. 

bottom of page